CAMPER : nieuwigheden Knaus 2009

Ondanks de moeilijke tijden die de Tabbert-Knausgroep op dit moment doormaakt, komt Knaus toch met twee nieuwigheden op de markt voor modeljaar 2009.
Beginnen we bij wijze van uitzondering maar ééns bovenin het gamma, daar stelt Knaus de nieuwe versie voor van zijn integraal Sport-Liner op Fiat Ducato-basis met twee motoriseringen tot 157 PK. Deze integraal brengt individuele klasse voor een schapelijke prijs en is beschikbaar in vier indelingen, beginnend bij de 600 MG met een groot bed (188 op 144 centimeter) voorin. Bijzonder praktisch is de natte cel met plooideur en Dometic-toilet met keramiekschotel, evenals de keuken met de gaspitten op een rij en veel werkvlak.

Daarnaast wordt ook de semi-integraal Sun TI volledig vernieuwd.
Ook hier op Fiat Ducato-basis met drie motoriseringen tot 157 PK. De Sun TI is beschikbaar in vijf varianten en straalt klasse uit met zijn warm houtinterieur en lichte stofferingen. Het panoramadak boven de bestuurderscabine zorgt voor veel natuurlijk licht boven de zithoek. De natte cel beschikt over een wegdraaibare wastafel die voor optimaal ruimtegebruik zorgt. Ook de keuken is zeer goed uitgerust, zelfs de meest veeleisende kok vindt hier wel zijn weg. Voor de sfeer zorgt het verlichtingssysteem met verschillende programma's ("Coming Home", "TV", "Dinner").


Geen opmerkingen: