CARAVAN : Carado 2009

Caravanmerk Carado heeft zijn start in de caravanmarkt niet gemist.  Het succes is te danken aan de keuze voor populaire indelingen, een optimale uitrusting die zich tot het meest noodzakelijke beperkt, de combinatie van styling en design met Duitse produktkwaliteit en een onklopbare verhouding prijs-kwaliteit.
Naast de bestaande Carado-modellen C 164, C 205, C 255, C 363, C 415 en C 417 komen daar nu voor modeljaar 2009 nog de C 100 en de C 364 bij.
De meest compacte van de twee, de C 100, slaagt erin om met een opbouwlengte van bijna 4 meter voorin een ruime rondzitgroep te bieden die je kan ombouwen tot een tweepersoonsbed, evenals een keukenblok achterin.  Naast de keuken achterin bevindt zich de natte cel.
Tegenover de ingangsdeur en tussen de natte cel en de rondzit bevindt zich een kleerkast.
De C 364 van zijn kant is een nieuwe variant voor families met zijn kinderkamer met stapelbed.  
Het stapelbed bevindt zich achterin (zie foto), voorin bevindt zich een tweepersoonsbed voor de ouders.  De keuken werd rechts naast de inkom geplaatst, met daartegenover de zitgroep.  Tussen het stapelbed en de zitgroep bevindt zich de natte cel.  
Het interieur van het hele Carado-gamma werd voor modeljaar opgewaardeerd met een nieuw meubeldecor en nieuwe stofferingen.


Geen opmerkingen: