CARAVAN : de Dethleffs Aero Style


Deze Dethleffs Aero Style is een familiecaravan met een wel heel eigen look.  Hij is het resultaat van een ontwikkelingsproject bij Dethleffs dat op zoek ging naar de perfecte familiecaravan.  Die familievriendelijke kant zit hem vooral in het feit dat hij veel bergruimte heeft en een leuk ontworpen kinderkamer in bepaalde varianten.  Maar zoals in vele familiecaravans blijft het vaak een moeilijke oefening om vijf of zes comfortabele slaapplaatsen te combineren met een bruikbare natte cel en voldoende zitplaatsen.
De Aero Style is beschikbaar in 5 indelingen, de 470 DB en 520 DB (beide met rondzithoek voorin, de eerste met vast bed langs, de tweede met dat vaste bed dwars en dus een iets kleine natte cel), de 520 TK en 570 TK (varianten met kinderkamer achterin waarbij de tweede ook nog eens een groot vast bed voorin heeft) en tot slot de 570 V met grote rondzithoek voorin en twee éénpersoonsbedden achterin.
Je begrijpt het zelf, de indelingen zijn verre niet zo vernieuwend als de stijl van de caravan zelf, de Aero Style blijft een interessante caravan door zijn bergruimte, een aantal leuke praktische oplossingen en zijn leuke looks.

Geen opmerkingen: