CAMPER : de Hymer B 614 SL Star Edition

De uiterst luxueus uitgeruste Hymer B 614 SL Star Edition is door de bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht gekozen tot Kampeerauto van het Jaar.  Voor een prijs van net geen 100.000€ krijg je dan een hoogwaardige camper met een topuitstraling.  Het interieur heeft een meubilering in de unieke stijl Havanna met meubeldecor Toscana-Kirschbaum.


De twee loungestoelen zijn kantelbaar en in hoogte verstelbaar. Ze passen perfect in het geheel vol luxe en pracht.  Zo beschik je bijvoorbeeld ook over het ambiance verlichtingsysteem waarmee je voor elke gelegenheid het bijpassende sfeerlicht vindt.

De keuken beschikt over een koel/vriescombinatie, een oven met grill en een mini-bar in de welving van de opbergkasten boven het keukenblok.  De flexibele tv-houder zorgt er (in combinatie met de satellietinstallatie) voor dat je zowel vanuit de zithoek als uit de keuken tv kan kijken.
Slapen doe je ofwel boven de cabine, of achterin ,op een vast groot bed met een koudschuimmatras die zorgt voor een grote luchtdoorlaatbaarheid.
De weg vinden doe je dankzij het standaard navigatiesysteem.

Naast de 614 SL bestaan nog 7 andere indelingen van de Hymer B SL-reeks.

Geen opmerkingen: