CAMPER : de Bürstner Argos Time

Bürstner heeft zijn motorhome-aanbod uitgebreid met de Argos Time, een Alkoven-motorhome die beshikbaar wordt in drie indelingen. Alle indelingen bieden ruim voldoende zit- en slaapplaatsen, zodat deze reeks, mede dankzij zijn prijs van net boven de 40.000€, zeker ook interessant wordt voor verhuurbedrijven.
De drie beschikbare uitvoeringen zijn de A 650, A 660 en A 670 G. Hierbij staat de A voor het type motorhome, Alkoven dus, terwijl de G inhoudt dat de motorhome over een garage achterin beschikt.  Aan de buitenzijde kan de witte gladde plaat naar wens opgesmukt worden met grafische elementen, terwijl de cabine ook in Champagnekleur beschikbaar is.
De Argos Time beschikt standaard over een een elektrische opstap en heeft in de A650 en A670 G achterin een vast bed met verderkernmatras.  De zetels in de cabine zijn overtrokken in dezelfde stoffen als in de woonruimte.  In de A670 G kunnen die zetels ook gedraaid worden en zo integraal deel gaan uitmaken van de woonruimte.
Alle varianten beschikken ook over een beeldschermhouder, een Alkovenvenster, een buitenverlichting en een koelkast van 104 Liter. Een Truma Combi4-gasboiler zorgt voor warmte en warm water, daglicht of frisse lucht haal je binnen dankzij een Mini Heki in de dak van de Alkoven of een Midi Heki in de woonruimte.
Optioneel kan je kiezen voor paketten als Chassis en Winter , de A 650 en A 670 G kan je uitrusten met het Ambiente-pakket. Ook een radiovorbereiding met antenne en bekabeling, een warmeluchtverwarming van de Alkoven en een Heki 3 dakvenster horen tot de mogelijkheden. De A 650 und A660 kunnen dankzij twee extra veiligheidsgordels in rijrichting ook gebruikt worden als zeszitters, met een MTM van 3500 kilogram.  In de A660 liggen de kids achterin in stapelbedden.

Deze Argos Time is in elk geval een vervollediging van het Argos-gamma, met veel binnenruimte aan een betaalbare prijs.

Argos Time A650Argos Time A660Argos Time A670 G

Geen opmerkingen: