CAMPER : de Knaus Sky Wave

Het Duitse Knaus heeft aan zijn ruime aanbod campers nog een extra model toegevoegd, de Knaus Sky Wave. Deze halfintegraal wil vrij compacte buitenafmetingen combineren met een hoog slaapcomfort dankzij een elektrisch verstelbaar hefbed boven de zithoek. Over de hele lengte kan je dankzij een doordachte indeling netjes rechtstaan (ook onder het hefbed bedraagt de stahoogte nog 1,87m).
De Sky Wave is beschikbaar in drie indelingen, die alleen over vier vaste zit- en slaapplaatsen beschikken : de 650 MF, de 650 MG en de 700 MQ.
Een hoekkeuken biedt in alle indelingen voldoende ruimte om te koken, met een koelkast van 110 liter (optioneel uit te breiden tot 189 liter) en drie handige laden. De natte cel beschikt altijd over een aparte douche met douchedeur.
Het meubeldesign in decor Apple Bella is sober en elegant uitgevoerd met hier en daar wat aluminium-inleg, de zitbanken zijn ergonomisch ontworpen. In de 650 MF en 700 MQ heb je een extra zitbank tegenover de eettafel (waardoor je de eethoek kan ombouwen tot een extra bed), terwijl de 650MG op die plaats de keuken heeft staan (voor deze laatste maakt dit achterin plaats vrij voor een grotere natte cel).
Alle indelingen beschikken over een tweepersoonsbed achterin, bij de 650 MF is dat in de lengte ingebouwd en slechts 132 breed, bij de 650 MG dwars ingebouwd en 140 breed, bij de 700 MQ beschik je over een vrijstaand bed van 190x140cm.
LED-verlichting ontbreekt uiteraard ook niet.
Als basis werd voor een Fiat Ducato gekozen in zes motorisaties van 2.2, 2.3 of 3.0 liter.Geen opmerkingen: