CAMPER : de Eura Mobil Activa Style

Eentje die ik volgende week op het Caravan Salon zeker wil gaan bekijken is deze nieuwe alkoof van Eura Mobil, de Activa Style (en ik wou sowieso al de semi-integraal Profila en de Integra gaan bekijken). De Activa Style is een drie-asser op AL-KO-onderstel en wordt aangeboden in een 770 EB indeling.

De Activa Style 770 EB combineert een grote laadruimte met zes zit- en slaapplaatsen. Hij is 8,29 m lang en weegt rijklaar 3800kg. Je kan nog 1500kg of 5400 liter bijladen, zowel in de 47cm hoge dubbele bodem als in de garage achterin, dat is zelfs met zn' zessen ruim voldoende voor een lange reis.
Buiten kiest Eura Mobil voor een sober design met de nadruk op wit en dat is maar goed ook, het geheel komt heel evenwichtig over. Binnenin zorgt een tweekleurig interieur met alu-accenten in de bovenkasten en stijlvolle verlichting voor de juiste sfeer. Dat dit een premium-uitvoering is moet verder ook blijken uit de uitrusting, met hebbedinges als orthopedische Welness-matrassen met massagefunctie op de éénpersoonsbedden, een panoramadak, airco, cruise control, elektrische ruiten, radio met CD, twee airbags en stoelen met hoogteregeling en armsteunen. Maar dat mag ook wel voor een bedrag van zo'n 75.000€.

Geen opmerkingen: