CAMPER : de Dethleffs Summer Edition T en I6701 (2012)Voor Dethleffs kan de zomer beginnen.  Ze hebben immers de populaire campers Summer Edition T en I 6701 in een nieuw jasje gestoken.  De T is de halfintegraal (Teilintegriert), de I is de integraal (Integriert).  De Summer Edition modellen trachten een volledige comfortuitrusting te combineren met een handige indeling.  De indeling is goed doordacht en niet helemaal nieuw want hij komt uit de Eighty II modellen.


Achterin beschik je over een ruim Frans bed van 200 cm lengte en een toiletruimte met draaibare wand, die in één handgreep een douchecabine tevoorschijn tovert.  

Daarnaast bevindt zich de keuken met een ruim werkblad en voldoende schuifladen.  Tegenover die keuken vind je de Tec-tower met zijn 190 liter grote koelvriescombinatie en bakoven.
De uitrusting omvat ook nog airco in de stuurcabine, pilotenstoelen, garage, elektrische opstap en soundpakket. 
Veilig onderweg wordt het ook al, dankzij ESP, tractiecontrole en airbags voor de bestuurder en passagier. Een Heki en Mini-Heki dakvenster en grote ramen zorgen voor voldoende lichtinval.  Het decor is Calva Apfel met crème-kleurige elementen in de bovenkasten.  De kunstlederuitrusting „Crema“ geeft het interieur een sportief-elegant karakter.  Dat alles kan je in Duitsland al krijgen voor zo'n 55.000 € voor de halfintegraal en zo'n 65.000 € voor de integraal.  Geen opmerkingen: