CARAVAN : de Tabbert P.E.A.T. (PRIVATEDITION Alfred Tabbert)

60 jaar geleden bouwde Alfred Tabbert de eerste Caravan. Om dat te herdenken presenteert Tabbert de PRIVATEDITION Alfred Tabbert (P.E.A.T.), een jubileumcaravan in vijf indelingen :
- de 460 TD 2,3 met vast bed langs voorin en een rondzithoek achterin
- de 540 E 2,3 met twee éénpersoonsbedden voorin en een rondzithoek achterin
- de 540 E 2,5 met dezelfde indeling maar in een bredere uitvoering
- de 560 HTD 2,5 met vast bed langs achterin en een rondzithoek voorin
- de 560 DM 2,5 met vast bed langs voorin, een rondzit in het midden en stapelbedden achterin
De eerste twee zijn 2,30 meter breed, de laatste drie 2,50 meter.
Aan de buitenkant straalt deze caravan zeker de gekende Tabbert-klasse uit, met daarbovenop ook mooie moderne accenten zoals bijvoorbeeld de achterlichten.  De zijwanden zijn in minihamerslag.
Daarnaast beschikt de P.E.A.T. net zoals de Da Vinci over een geluidsdempend sandwichdak.  De disselbak bereik je via een parallel openend deksel met gasdrukdempers. Ook handig is de rangeerhandgreep achteraan, over de hele breedte van de caravan. De caravan betreden is ook makkelijk gemaakt door de ingebouwde en geïsoleerde opstap.
Het interieur is edel en gezellig afgewerkt in een combinatie van warme houtkleuren, verfijnd chroom en elegant wit.  Boven de inkom vind je een klok en barometer, daarnaast vind je in deze caravan ook een USB-stekkerdoos en moderne halogeen- en LED-spots.  De Dometic-koelkast van 120 liter beschikt over een uitneembaar vriesvak en een extra koelbox van 50 liter om de dranken koel te houden.
Er zijn twee stofferingsvarianten, namelijk Emmy en Alfredo.

Deze jubileumcaravan biedt dus het beste van Tabbert in vijf indelingen en is hiermee een ernstig alternatief voor paartjes die premium willen kamperen.
Geen opmerkingen: