CARAVAN: de Adria Astella Glam Edition

De caravanbouwers hebben het moeilijk de laatste jaren.  Steeds meer klanten geven de voorkeur aan de camper omdat die toch minder het imago van 'vakantieverblijf van de arme' heeft.  Net daarom gaan fabrikanten op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de markt en één van die opties is de glamping-trend: glamoureus kamperen, of dat in een tent is of een caravan.

Ook Adria is deze trend niet ontgaan: hier is de Astella Glam Edition.  Het summum van luxe en comfort, beschikbaar in drie praktische indelingen, waarvan er zelfs eentje voor families geschikt is.
De 'kleinste' indeling is de 563 PU met z'n 774cm inclusief dissel (leeggewicht 1626kg, MTM 2000kg).  Hij is voorzien voor vier personen, maar eigenlijk vooral ideaal voor twee.  Voorin beschikt hij over een tweepersoonsbed in de lengte met daarnaast de klassieke natte cel en aparte wastafel.  Middenin bevindt zich een ruime keuken met heelwat handige opbergmogelijkheden en een grote koelkast van 155 liter.  Achterin kan je ontspannen in een ruime zithoek.

De familie-indeling is de 613 PK, die 825 cm lang is (leeggewicht 1689kg, MTM 2000kg).  De indeling is vrij klassiek met een tweepersoonsbed voorin met daarnaast de natte cel en wastafel, middenin de keuken met 155 liter grote koelkast, achterin een rondzithoek en als afsluiter een stapelbed.

De grootste van de bende, de 663 HT, is 861 cm lang (leeggewicht 1742kg, MTM 2000kg).  Hier is de indeling weer eerder voorzien voor twee personen (eventueel kan ook vier mits ombouw), maar het verschil met de 563 PU is dat de keuken nog ruimer is en zich voorin bevindt, met middenin dan een grote woonruimte met rondzithoek en achterin twee aparte éénpersoonsbedden.  De 663 HT beschikt over een grote badkamer helemaal achterin met aparte douche.

Voor alle indelingen kan je kiezen uit twee stofferingen, beide stralen ondermeer door het gebruik van leder en chroom heelwat klasse en luxe uit.  Het meubilair is strak van design, je hebt nergens echt het gevoel dat je in een caravan zit.  Voor de warmte zorgt ook nog eens ALDE-verwarming, voor het beter geluid kan je optioneel zelfs kiezen voor een BOSE-geluidssysteem.
Alle versies zijn 2m45 breed en kunnen gezien hun gewicht best een stevige trekwagen gebruiken.  Als je die hebt en ook nog een spaarpotje van zo'n 30.000 Euro, dan moet je niet twijfelen.

Foto's Adria Astella Glam Edition


Geen opmerkingen: