CAMPING: De mooiste glamping spots vind je op BookaGlamping

Het zal je niet ontgaan zijn: glamperen is het nieuwe kamperen. Geen gedoe meer met tenten inpakken, opzetten en afbreken maar gelijk genieten! Op de gloednieuwe boekingssite BookaGlamping.com vind je de mooiste glamping accommodaties overzichtelijk bij elkaar.
Zoek op land, datum en het aantal personen waarmee je op vakantie gaat en voor je het week heb je de yurt, safaritent, dome of tipi van je dromen gevonden! In Engeland zijn ze al langer helemaal gek van zogenaamde ‘Glamping Holidays’. Niet verwonderlijk dus dat het aanbod daar groot is: we treffen er traditionele yurts aan met uitzicht over zee, artistieke ‘gypsy caravans’ in het binnenland en prachtig ingerichte tipi’s op eilanden. Welke accommodatie je ook kiest, ze staan allemaal garant voor een unieke ervaring waar je nog lang over na zult praten.


Twee dagen tijdwinst

Voor wie nog niet bekend is met ‘glamping’: we hebben het hier over zogenaamd ‘glamourous camping’. Oftewel: kamperen, maar dan badend in luxe. Deze luxe bestaat in de eerste plaats uit een reeds opgezette tent, of een zogenaamde ‘cabin’ – een chique houten hut. Dat betekent dat je zomaar een halve tot een hele dag waardevolle tijd bespaart omdat je je tent of caravan niet in orde hoeft te maken, geen gedoe met tentstokken, scheerlijnen en haringen. En bij vertrek kun je de tent ook gewoon laten staan. Dus dat betekent feitelijk twee vakantiedagen winst.

Nooit meer modder, altijd koud bier

Glamping tenten staan standaard op een houten vlonder. Modderstromen en wateroverlast behoren in je tent behoren dus tot het verleden. Daarnaast zijn de meeste tenten voorzien van stevige bedden en andere zaken die het leven leuk maken: een koelkast, kledingkast en stevig meubilair. Geen rondslingerende kleding, en altijd een koud biertje bij de hand. Sommige accommodaties zijn zelfs voorzien van een hot tub en airconditioning. Een serieus stukje glamour op de camping dus.

Glamping in Nederland

Op BookaGlamping vinden we prachtige glampings door heel Europa, en wie zien ook een fraai aanbod van glampings in Nederland. Van het Zeeuwse Veere tot in het Friese Echtenerburg vinden we juweeltjes van compleet ingerichte tenten voor een ideale glamping vakantie.

Geen opmerkingen: