CAMPER : de Niesmann+Bischoff Smove

Citytrips in alle luxe maar toch zo zelfstandig als maar zijn kan, daar is deze nieuwe Camper van Niesmann+Bischoff Smove voor bedoeld.  De Smove halfintegraal wil een handige camper zijn waarmee je toch in alle comfort en weelde kan reizen.  Zoals dat hoort bij het merk uit Polch in de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz.

Urban Glamping

Dankzij zijn lengte van zo'n zeven meter is de Smove enerzijds best wel praktisch in de stad, maar biedt hij vooral ook de ruimte die je minimum nodig hebt om in comfort te reizen, zelfs als dat voor meer dan een citytrip is.  Deze compacte halfintegraal is een nieuw segment voor het premiummerk, gericht op een doelpubliek dat compact gaat omwille van de praktische voordelen en niet door zijn beperkt budget.  Ideaal voor het (oudere) echtpaar dat in alle vrijheid wil reizen maar niet wil inboeten op functionaliteit en luxe.  Vandaar de naamkeuze: 'smart' en 'move' vormen samen Smove.


Familietrekjes

De Smove kan zijn verwantschap met de Arto- en Flairmodellen niet verbergen, maar binnenin wil de Smove toch meer innoveren dan zijn twee verwanten.  Zo is er een innovatieve wastafel en een uittrekbaar toilet, die beiden in de wand kunnen verdwijnen om zo plaats te maken voor een ruime douchecel.  Een groot panoramadak voorziet de binnenruimte van veel licht en dit zorgt samen met de hangkasten rondom voor een groot ruimtegevoel.


Slaapcomfort

De Smove beschikt daarnaast over twee éénpersoonsbedden van twee meter lang of een groot tweepersoonsbed dwars, van een rijkelijke 1,5m breed.  Onder de bedden bevindt zich optioneel een grote garage met ruim plaats voor e-bikes, surfboards of golfuitrusting.  Vanaf maart 2017 kan je hem in vier indelingen bestellen voor een budget van zo'n € 78.000.

Meer foto'sGeen opmerkingen: