CAMPER: de Chausson 611 Travel Line

De merken van de Trigano-groep blijven verrassen met leuke concepten.  Vorige week hadden we het nog over de La Mancelle Liberty, deze week hebben we het genoegen om de Chausson 611 Travel Line voor te stellen.  Een camper met 4 volwaardige routezetels en vier toegangsdeuren.

Gewoon van buiten

Het uiterlijk van de Chausson 611 Travel Line ziet er veel minder verrassend uit dan de binnenkant.  Het is een halfintegraal van minder dan 7 meter lang op Fiat-basis (standaard 130pk).  Wat wel opvalt van buiten: er is een extra toegangsdeur aan de linkerkant, zodat eigenlijk elk van de vier inzittenden over zijn eigen deur beschikt.


Echt voor vier

Het unieke aan de 611 Travel Line is zijn indeling.  Zo beschikt hij over vier volwaarduge routezetels rond een uitneembare ronde tafel.  Je kan de tafel manueel vergroten en deze zithoek zo gebruiken als eetkamer.  Achterin bevindt zich een extra zithoek in L-vorm (U-vorm als je de verhoogde zit meerekent).  Boven beide zithoeken beschik je over een elektrisch hefbed.  Zo slaagt Chausson er dus in om een ├ęchte camper voor vier aan te bieden voor een prijs van om en bij de € 56.000.

Video


Foto's 
Geen opmerkingen: