CARAVAN : La Mancelle Liberty 490 SA

Trigano komt met de La Mancelle Liberty 490 SA met een caravan met wel heel aparte looks. Houtfolie op crèmekleurige lak en een ronde boeg met stevige profielen zorgen voor een zeer opvallend uiterlijk.

Ook binnen origineel

Binnen vind je rechts van de ingang een zeer grote rondzithoek onder het trapeziumvormige panoramavenster.  De natte cel bevindt zich dan weer tegenover de ingang, terwijl de keuken naast de inkom zit.  Die keuken beschikt trouwens over een driepitsgasvuur, een dampkap en een wastafel in edelstaal.   Standaard vind je er ook een 106 liter- grote koelkast die je tegen meerprijs kan vervangen door een 150 liter grote Webasto-koelkast.


Slapen

Achterin staat een 150cm breed Queensbed met een opbergruimte die ook van buitenaf toegankelijk is.  Daarmee is deze caravan, ondanks zijn ombouwbare rondzithoek, vooral een caravan voor twee.  De 5,70m lange Liberty heeft een GFK-opbouw en een isolatie in XPS-hardschuim. In tegenstelling tot andere Trigano-caravans krijgt de Liberty op de bodem ook een GFK-laag als onderste laag.


Kleuren en smaken

Je kan zowel buiten als binnen kiezen uit meerdere decors, zodat je de Liberty mooi kan personaliseren.  Zo heb je buiten standaard de keuze tussen Pacifique, Dynamo en Millésime of optioneel ook Plaisance.  Binnenin kies je voor het Concarneau-decor of voor Saint-Tropez.

Wat kost dat?

Al dit moois en zoveel originaliteit zal dan wel zijn prijs hebben.  Al valt de prijs van zo'n dikke 25.000 Euro dan eigenlijk nog wel best mee. Zeker als je ook aluvelgen, de deur met venster en de rijkelijk uitgeruste keuken meerekent.

Meer foto's
Geen opmerkingen: