TENTEN : de POD Elite tent

Kamperen is het leukst in groep, de kinderen hangen rond op de speeltuin, de papa's staan met een biertje rond de barbecue en de mama's ... snijden de groentjes.  OK toegegeven, dat zijn wat veel clich├ęs, maar kijk maar even rond op de camping en je weet wat we bedoelen.  Social camping zou je het kunnen noemen, en daar wil POD met zijn tentaanbod op inspelen.


Social Camping

POD biedt een collectie van verbindbare tentmodules aan die je naar eigen goeddunken kan opbouwen.  Je kiest voor een aantal tenten in meerdere formaten en koppelt ze dan aan mekaar met verbindingstunnels.  Zo bouw je een geheel voor het gezin, een groep vrienden of een hele sportvereniging.Black is beautiful

Alle tenten en verbindingstunnels zijn stijlvol in het zwart met oranje accenten uitgevoerd.  POD bevestigt alvast dat de keuze voor zwart zeker geen negatieve invloed heeft op de binnentemperatuur bij warm weer.  Het modulaire systeem geeft heel veel vrijheid om de ideale tentcombinatie op te bouwen, maar de prijs kan al snel oplopen.  Originaliteit heeft altijd wel zijn prijs.

Video

In onderstaande video krijg je een mooi overzicht van de mogelijkheden van de POD Elite tenten.


Geen opmerkingen: