CAMPER: de Roller Team Triaca 232 TL

Op basis van het Triaca-prototype dat Roller Team in 2015 voorstelde hebben ze nu een produktie-exemplaar klaar, de Triaca 232 TL.
Zelden worden de leuke ideeën uit het concept overgenomen in het produktiemodel, maar bij de Triaca lijkt dat best mee te vallen.


Ruimte

Net als in het prototype beschik je over een heel open indeling met veel flexibilteit.  Achter de twee stoelen beschik je over een grote zitruimte met twee zitbanken en een grote tafel.  Natte cel en keuken  in L-vorm bevinden zich achteraan.   Dat alles op minder dan zes meter.  Het interieur ziet er prachtig uit met zijn strak wit design.  De dubbele bodem biedt bovendien extra opbergruimte.


Hefbed

Daar waar het prototype nog beschikte over een hefdak koos Roller Team uiteindelijk voor een hefbed.  Dat bevindt zich boven de zithoek.  Ook de zitbanken kunnen omgevormd worden tot een bed, zodat deze Triaca naast vier zitplaatsen ook vier slaapplaatsen biedt.  Toch lijkt hij ons in de realiteit vooral geschikt voor een vakantie met z'n tweetjes.


Ducato

De Triaca 232 TL staat standaard op een Fiat Ducato-basis met de 2.3-liter van 130 pk.  Optioneel kan dat 150 of zelfs 180 pk worden.  De LEAN-BUS technologie zorgt er voor dat je alle toestellen vanuit één centrale unit kan bedienen.  Elektrische toestellen kunnen zelfs vanop je smartphone bediend worden, dankzij een WiFi-verbinding.  Zo kan je vanop je smartphone de verlichting of de waterpomp aan- of uitzetten.  De "Energy Saving"-functie laat je toe om het verbruik en de autonomie continu te bewaken.


VideoFoto's


Wat vind je van dit artikel?

Geen opmerkingen: