VOUWWAGENS: de nieuwe Combi-Camp Country

Na veertien jaar is de Deense Combi-Camp Country aan een tweede generatie toe.  Die werd voorgesteld op de caravanbeurs van Oslo.  De basisprincipes van de eerste generatie werden behouden.

Ruimer

Hoewel de buitenafmetingen ongewijzigd bleven kan er toch meer bagage in de wagenbak, die ook hoger werd (je kan over een groot deel van de bak curver-kratten plaatsen).  De totale bagageruimte bedraagt 1.750 liter, daarnaast kan je ook nog eens fietsen of surfplanken kwijt op het standaard imperiaal.  Doordat de Country geen bankkasten heeft, zijn ook grote stoelen, tafels of sportartikelen geen probleem.  Optioneel kan je een disselbak toevoegen met nog eens 300 liter inhoud.


Opgefrist

Het uiterlijk werd opgefrist en ziet er robuuster uit dan de vorige generatie.  De Country staat op een nieuw Al-Ko-onderstel met onafhankelijk geveerde wielen.  Het bed is nu 160x215cm groot en beschikt over matras met een ge├»ntegreerde topper van traagschuim. Het slaapgedeelte is dubbeldaks, zodat een stilstaande luchtlaag de warmte of de kou buiten houdt. Ventilatie ramen rondom zorgen voor een goede doorstroming van frisse lucht, maar houden de insecten buiten. Door de petluifeltjes in de slaaptent, kun je ook tijdens een regenbui ventileren.Geen opmerkingen: